Zemiaky, bandruky, grule, krumple,… Všetky pomenovania pomenúvajú možno na prvý pohľad fádnu surovinu, avšak v kuchyni s nimi vieme robiť zázraky. Na jednej strane sú cenovo dostupné, nedá sa nimi prejesť a konzumujú sa vo forme príloh alebo ako hlavné jedlo. Čo tak vyskúšať naše zemiakové variácie v mesiaci marec?
Zemiakové variácie – špeciálne menu mesiaca marec
01.03.2017 – 31.03.2017
Predjedlo:
Zemiaková lokša plnená hydinovou pečeňou
Polievka:
Mrkvovo-zemiaková krémová polievka
Hlavné jedlo:
Konfitované husacie stehno na pikantných špenátových listoch, zemiakové knedličky
Bravčová panenka na teplom šaláte z batatových zemiakov
Dezert:
Domáce makové šúľance s višňovým dipom
Viac informácií na:
Mobil: 0915 809 957
E-mail: prevadzka@hoteltenis.sk