×

Špeciality zo strukovín a z cestovín

Komentáre vypnuté na Špeciality zo strukovín a z cestovín

Špeciality zo strukovín a z cestovín

Začiatok roka začíname zdravšou skladbou jedál po ťažkom sviatočnom jedle. Témou januárového špeciálneho menu buduú špeciality zo strukovín a cestovín. Prečo práve táto kombinácia? Strukoviny sú ideálnou zložkou vlákniny ktorá nás zasýti, zdravé tuky a nenasýtené aminokyseliny sú potrebné pre vstrebávanie vitamínov. Cestoviny sú významným zdrojom proteínov. Zabudnite na posviatočné vyjdanie posledných koláčikov a začnite v novom roku s pestrejšou stravou.

Nenechajte si ujsť:

Polievka:
Krémová polievka z červenej šošovice so sušenými paradajkami a citrónom

Hlavné jedlo:
• Pečené kačacie prsia s restovaným cícerom a špenátom
• Kuracie ragú so smotanou a vínom na cestovinovom hniezde

Dezert:
Pirohy plnené slivkovým lekvárom so strúhankou preliate horúcim maslom
• Mascarpone s ovocím a kávovými piškótami

Platnosť akcie od 06.01.2017 do 31.01.2017

Rezervácie a viac informácií:
E-mail: prevadzka@hoteltenis.sk
Mobil: 0915 809 957

Newsletter

Čo máme nové, pravidelne e-mailom

Ďakujeme, že ste sa prihlásili na odber.

Nepodarilo se odoslať požiadavku.