Francúzska kuchyňa je najznámejšou kuchyňou vo svete. Jej originalita a vysoká úroveň prípravy a servírovania jedál inšpiruje šéfkuchárov už dlhé roky. Vo februári Vám prinášame kúsok z tohto gastronomického skvostu aj vo forme špeciálneho menu mesiaca. Valentín je ideálna príležitosť, kedy si romantiku a umenie francúzskej kuchyne môžete dopriať spoločne v príjemnom prostredí našej reštaurácie.
Francúzska kuchyňa
01.-28.02.2019
Predjedlo:
• Krém z kozieho syra s bagetkovým krutónom, baby karotkou a lieskovým orechom
Polievka:
• Batatový krém s granátovým jablkom, kravským syrom a javorovým sirupom so škoricou
Hlavné jedlo:
• Bravčová panenka v pistáciovej kruste, cviklové pyre, pečené batáty
• Pošírovaný zubáč na teplom šaláte z čiernej šošovice a Julienne zelenine s citrónovo-maslovou omáčkou
Dezert:
• Domáce rafaelo s pyré so sušených marhúľ a čokoládový mousse
Rezervácie a viac informácií: prevadzka@hoteltenis.sk / 0915 809 957